logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Бугарија - Несебар - Резултати од пребарувањето

Hotel APHRODITE

Hotel APHRODITE

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со 59 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Само сместување/Ноќевање со појадок/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен, детск
Hotel EVRIDIKA

Hotel EVRIDIKA

Локација: Се наоѓа на самата плажата, на 2.5 километри од центарот на Несебар. Општи информации: Хотелот поседува 25 соби, 2 студиа, 2 апартмана, рецепција, лоби-бар, сеф (со доплата), ресторан, градина,  паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило со туш, козметички сет, фен,
Hotel FESTA PANORAMA

Hotel FESTA PANORAMA

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско
Hotel KAMENETS

Hotel KAMENETS

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, бар, продавница, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игра
Hotel MARIETA PALACE

Hotel MARIETA PALACE

Локација: Се наоѓа на 500 метри од плажата. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, дет
Hotel MIRAGE

Hotel MIRAGE

Локација: Се наоѓа на самата плажа. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со појадок/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игра
Hotel MPM ARSENA

Hotel MPM ARSENA

Локација: Се наоѓа на 1 минута од плажа. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Ultra All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игра
Hotel PETROV

Hotel PETROV

Локација: Се наоѓа на самата плажата, помеѓу Равда и Несебар. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, бар, сеф, ресторан, градина,  паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитскаТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило со туш, козметички сет, фен, тераса. Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу панс
Hotel STANKOFF

Hotel STANKOFF

Локација: Се наоѓа на самата плажата, помеѓу Равда и Несебар. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, бар, сеф, ресторан, градина,  паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитскаТВ, клима, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило со туш, козметички сет, фен, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: детско
Hotel THE MILL

Hotel THE MILL

Локација: Се наоѓа на 7 минути од плажата. Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, ресторан, бар, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, кабловска ТВ, телефон, Wi-Fi, мини-бар, купатило, тераса.  Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион. Спорт и забава: Надворешен базен со детски дел, детс