logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


ПОНУДИ Турција - Бодрум - Резултати од пребарувањето

Hotel  COSTA BITEZHAN BEACH

Hotel COSTA BITEZHAN BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на 6 километри од центарот на Бодрум и на 42 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, бар, ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, фрижидер, купатило, крпи, козметички сет, фен, терас
Hotel  PALOMA FAMILY CLUB

Hotel PALOMA FAMILY CLUB

Локација: Хотелот се наоѓа на 15 минути од центарот на Бодрум и на 40 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 61 соба, рецепција, сеф, 3 бара, a la carte ресторан, маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, телефон, мини-бар, купатило, козметички сет, фен, тераса. Услуг
Hotel 3S BEACH CLUB

Hotel 3S BEACH CLUB

Локација: Хотелот се наоѓа на 7 километри од центарот на Бодрум и на 40 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 81 соба, рецепција, бар, ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, фрижидер, купатило, крпи, козметички сет, ф
Hotel AMBROSIA

Hotel AMBROSIA

Локација: Хотелот се наоѓа на 7 километри од центарот на Бодрум и на 43 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 100 соби, рецепција, 3 бара, 3 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, библиотека, менувачница, фото студио, маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф,
Hotel ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA

Hotel ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 километри од Тургутреис, на 25 километри од центарот на Бодрум, и на 54 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 381 соба, рецепција, 6 барови, 3 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, маркет. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ,
Hotel BAIA

Hotel BAIA

Локација: Хотелот се наоѓа на 19 километри од Бодрум и на 48 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 228 соби, рецепција, 5 барови, 4 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, маркет. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-бар, апарат за кафе
Hotel BENDIS BEACH

Hotel BENDIS BEACH

Локација: Хотелот се наоѓа на  5 километри од Тургутреис, на 24 километри од центарот на Бодрум, и на 55 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува рецепција, 3 бара, главен ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-б
Hotel COCOS THE CLUB

Hotel COCOS THE CLUB

Локација: Хотелот се наоѓа на 14 километри од  Бодрум, 7 километри од Ортакент центарот и на 45 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 165 соби, рецепција, 2 бара, главен ресторан, a la carte ресторан, сопствена плажа со лежали и чадори, маркет, фото студио, паркинг. Сместување: Собите се опремени со кл
Hotel DIAMOND OF BODRUM

Hotel DIAMOND OF BODRUM

Локација: Хотелот се наоѓа во центарот на Бодрум, и на 35 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 214 соби, рецепција, лоби-бар, тераса бар, бар покрај базенот, главен ресторан, a la carte ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, фото студио, мини-маркет. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска Т
Hotel EKEN RESORT

Hotel EKEN RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа во заливот Гумбе, на 3 километри од центарот на Бодрум, и на 45 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 127 соби, рецепција, 4 бара, главен ресторан, a la carte ресторан, сопствена плажа со чадори и лежалки, фото студио, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сате
Hotel GOLDEN AGE

Hotel GOLDEN AGE

Локација: Хотелот се наоѓа на 22 километри од центарот на Бодрум, и на 45 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 231 соба, рецепција, 3 бара, главен ресторан, 2 a la carte ресторана, бебиситер, фото студио, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима
Hotel GREEN BEACH RESORT

Hotel GREEN BEACH RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа на 2 километри од заливот Ѓундоган, на 25 километри од центарот на Бодрум, и на 45 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 479 соби, рецепција, 6 бара, главен ресторан, 2 a la carte ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање. Сместување: Собите се опремени со кл
Hotel HAPIMAG RESORT SEA GARDEN

Hotel HAPIMAG RESORT SEA GARDEN

Локација: Хотелот се наоѓа на полуостров, на 17 километри од Бодрум и на 40 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 285 соби, рецепција, 12 ресторани, 4 барови,  3 сопствени плажи со чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, продавница за сувенири, супер маркет, бутици,  паркинг.  Сместување:
Hotel HILTON BODRUM TURKBUKU

Hotel HILTON BODRUM TURKBUKU

Локација: Хотелот се наоѓа на 22 километри од Бодрум и на 45 километри од аеродромот Милас - Бодрум.  Општи информации: Хотелот поседува 285 соби, рецепција, 7 ресторани, 5 барови, сопствена плажа со чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, продавница за сувенири, бутици,  паркинг.  Сместување: Собите се опремени со клима, сат
Hotel KADIKALE RESORT

Hotel KADIKALE RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа во малото приморско место Тургутреис на 3 километри од неговиот центар, на 18 километри од центарот на Бодрум, и на 50 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 261 соба, рецепција, 3 бара, главен ресторан, 2 a la carte ресторана, снек бар, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформ
Hotel KEFALUKA RESORT

Hotel KEFALUKA RESORT

Локација: Хотелот се наоѓа на 10 километри од центарот на Тургутреис, на 25 километри од центарот на Бодрум и на 60 километри од аеродром Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 328 соби, рецепција, 9 бара, главен ресторан, 6 a la carte ресторани,, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, маркет, продавници за сув
Hotel NATUR GARDEN

Hotel NATUR GARDEN

Локација: Хотелот се наоѓа на 7 километри од центарот на Бодрум и на 42 километри од аеродромот Милас - Бодрум, на 50 метри од плажата. Општи информации: Хотелот поседува 89 соби, рецепција, бар, внатрешен и надворешен ресторан, маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-бар, купатило, козме
Hotel OKALIPTUS

Hotel OKALIPTUS

Локација: Хотелот се наоѓа на 5 километри од центарот на Бодрум и на 40 километри од аеродромот Милас - Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 68 соби, рецепција, 2 бара, внатрешен и надворешен ресторан, сопствена плажа со лежалки и чадори, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, сателитска ТВ, Wi-Fi, сеф, телефон, мини-бар, ку
Hotel RIXOS PREMIUM

Hotel RIXOS PREMIUM

Локација: Хотелот се наоѓа на брегот на морето, на 15 минути  возење од центарот на Бодрум, и на 25 километри од аеродром Милас - Бодрум.  Општи информации: Хотелот поседува 389 соби, рецепција, 10 барови, 4 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, платформа за сончање, мини остров, севис за перење и беглање, бебиситер, мини марке
Hotel SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

Hotel SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

Локација: Хотелот се наоѓа во мирно опкружување во Бодрумскиот залив, на прекрасна плажа, на 1 километар одалеченост од центарот на Бодрум. Општи информации: Хотелот поседува 221 соба, рецепција, 5 барови, 3 ресторана, сопствена плажа со чадори и лежалки, сервис за перење и пеглање, мини-маркет, паркинг. Сместување: Собите се опремени со клима, с