logo

тел: 02 6091-885 моб: 070/217-346

емаил: travel@solvex.net


Hotel WHITE LAGOON zvezdazvezdazvezdazvezda


Информации за сместувањето

Држава: Бугарија
Место: Каварна

Локација: Се наоѓа на 100 метри од плажата. 

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, ресторан, 2 бара, сопствена плажа, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, мини-бар, Wi-Fi, купатило, тераса.

Услуга: All Inclusive.

Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, тобогани, фитнес центар, детско игралиште, пинг-понг, тенис, мини-голф.

 

 

White Lagoon 4*             ALL
STUDIO (2/2+2/3)  01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. STUDIO ALL  49 67 90 98 90 67 49
изнајмување STUDIO /2 лица/ 99 135 179 196 179 135 99
STUDIO + дополнително легло /3 лица/ 138 188 251 274 251 188 138
1 возрасен + 1 детe (02-11,99) 99 135 179 196 179 135 99
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 99 135 179 196 179 135 99
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 99 135 179 196 179 135 99
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 114 155 206 225 206 155 114
апартман со 1 спална соба (2/3+1/4)  01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 1 спална соба ALL  53 71 93 101 93 71 53
изнајмување апартман со 1 спална соба /2 лица/ 106 141 186 202 186 141 106
апартман со 1 спална соба + дополнително легло /3 лица/ 148 198 261 283 261 198 148
апартман со 1 спална соба + 2 дополнителни легла /4 лица/ 190 255 335 364 335 255 190
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 106 141 186 202 186 141 106
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 132 177 233 253 233 177 132
3 возрасни + 1 детe (02-11,99) 148 198 261 283 261 198 148
апартман со 2 спални (3/4+1/5)  01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. апартман со 2 спални ALL  55 73 95 104 95 73 55
изнајмување апартман со 2 спални /3 лица/ 166 219 286 311 286 219 166
изнајмување апартман со 2 спални /4 лица/ 210 277 363 393 363 277 210
апартман со 2 спални + дополнително легло /5 лица/ 254 336 439 476 439 336 254
3 возрасни + 1 детe (02-11,99) 166 219 286 311 286 219 166
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 193 256 334 362 334 256 193
4 возрасни + 1 детe (02-11,99) 210 277 363 393 363 277 210
ROYAL STUDIO + заеднички базен (2/2+2/3)   01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. ROYAL STUDIO + заеднички базен  ALL  55 72 95 112 95 72 55
изнајмување ROYAL STUDIO + заеднички базен  /2 лица/ 109 145 191 223 191 145 109
ROYAL STUDIO + заеднички базен  + дополнително легло /3 лица/ 153 203 267 312 267 203 153
1 возрасен + 1 детe (02-11,99) 109 145 191 223 191 145 109
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 109 145 191 223 191 145 109
2 возрасни + 1 детe (02-11,99) 109 145 191 223 191 145 109
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 126 167 220 257 220 167 126
ROYAL APPARTMENT + заеднички базен (3/4+2/5)   01.05-31.05 01.06-16.06 17.06-01.07 02.07-27.08 28.08-31.08 01.09-09.09 10.09-30.09
п.п. ROYAL апартман со 2 спални + заеднички базен ALL  66 76 100 129 100 76 66
изнајмување ROYAL апартман со 2 спални + заеднички базен /3 лица/ 198 228 300 386 300 228 198
изнајмување ROYAL апартман со 2 спални + заеднички базен /4 лица/ 251 288 380 489 380 288 251
ROYAL апартман со 2 спални + заеднички базен + дополнително легло /5 лица/ 304 349 460 592 460 349 304
3 возрасни + 1 детe (02-11,99) 198 228 300 386 300 228 198
3 возрасни + 2 деца (02-11,99) 231 266 350 451 350 266 231
4 возрасни + 1 детe (02-11,99) 251 288 380 489 380 288 251
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 284 326 430 554 430 326 284

 


Слични понуди

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Aparthotel BLACK SEA RAMA GOLF & VILLAS CLUB RESIDENCE

Локација: Се наоѓа на 3 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, 4 ресторан, 3 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион. Спорт и забава: Н
Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Hotel THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Локација: Се наоѓа на 4 минути од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 87 соби, рецепција, сеф, 5 ресторана, 2 бара, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: Ноќевање со доручек. Спорт и забава: Надворешен базен, д
Vila ALLEGRA

Vila ALLEGRA

Локација: Се наоѓа на 50 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, бар, сервис за перење и пеглање, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. Услуга: Само сместување. Спорт и забава: Надворешен базен, детско игралиште, скара. &n
Aparthotel ROYAL COVE

Aparthotel ROYAL COVE

Локација: Се наоѓа на 70 метри од плажата.  Општи информации: Хотелот поседува 47 соби, рецепција, сеф, ресторан, бар, сопствена плажа, паркинг. Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, клима, телефон, кујна, Wi-Fi, тоалет, тераса. Услуга: All Inclusive. Спорт и забава: Надворешен базен, детски базен, детско игр