logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Дома >> Грција >> Пиериа - Апартмани

ПОНУДИ Грција - Пиериа - Апартмани - Резултати од пребарувањето

Vila DIMA - Лептокарија

Vila DIMA - Лептокарија

Попрецизно, студијата Dima се наоѓаат на високото приземје од истоимениот објект и на само триесетина метри од градската плажа и променадата на Лептокарија. Нивната локација како и квалитетната опременост, се добар мотив за ваш избор при одлуката за реализирање на летниот одмор во Лептокарија. Освен со современ мебел, студијата се опремени и со сит
Villa ANASTASSIOS - Неи Пори

Villa ANASTASSIOS - Неи Пори

Villa Anastasios се наоѓа во втората линија на објекти, на оклу 150 метри оддалеченост од големата плажа во Неи Пори. Лоцирана во убаво уреден двор веднаш до вилата Магас, веќе со години претставува посакуван објект за летен одмор. Нејзината внатрешна организираност се каракеризира со убаво уредени двокреветни и трокреветни студија, распоредени на
Villa ELEFTERIA - Олимпик Бич

Villa ELEFTERIA - Олимпик Бич

Villa Elefteria се наоѓа во тивка улица и убаво уреден двор, на околу 150 мери оддалеченост од градската плажа и центарот на местото Олимпик бич. Од нејзините основни карактеристики, секако се издвојува местото за дружење или пречек на гостите при доаѓање и заминување, каде во нивна потреба се големата тераса и потребните содржини (тоалет, ладилник
Villa FILIPOS - ЛЕПТОКАРИЈА

Villa FILIPOS - ЛЕПТОКАРИЈА

Villa Filipos се наоѓа во непосредна близина на главната улица која од централниот дел на Лептокарија води до главното шеталиште и плашата на ова познато туристичко место. На оддалеченост од само педесетина метри од градската плажа, во нејзино опкружување се наоѓаат и мноштво продавници, ресторани, маркети и пекари потребни за организирање на соодв
Villa MAGGAS - Неи Пори

Villa MAGGAS - Неи Пори

Villa Maggas се наоѓа на околу 150 метри од големата и песочна плажа во Неи Пори, во мал и убаво уреден двор веднаш до вилата Анастасиос. Нејзината организираност, како и тивката атмосфера за време на престојот, се идеални карактеристики за мирен и убав одмор. Студијата и апартманите во вилата се изградени на високо приземје и кат и истите се сосем
Villa OLYMPIA - Неи Пори

Villa OLYMPIA - Неи Пори

Villa Olympia е лоцирана на околу 250м од големата песочна плажа, во третата линија на објекти и непосредна близина на кружниот тек во стариот дел на Неи Пори. Како објект, таа се карактеризира со убаво организиран двор, како и со повеќе различни единици и капацитети за сместување. Студијата и апартманите се наменети за сместување на 2 до 4 лица на
Villa SOULA - Неи Пори

Villa SOULA - Неи Пори

Villa Soula се наоѓа на околу стотина метри од песочната плажа во Неи Пори. Нејзината внатрешна организираност, се каракеризира со убаво уредени трокреветни студија, распоредени на првиот кат од објектот. Во близина на вилата се наоќаат неколку супер маркети, продавници и ресторани за потребите на бројните гости во Неи Пори. Студијата со броевите 2
VILLA VASO - ЛЕПТОКАРИЈА

VILLA VASO - ЛЕПТОКАРИЈА

Villa Vaso се наоѓа во средишниот дел на Лептокарија во близина на плоштадот, зелениот парк и пешачката зона на градот. Во нејзина непосредна близина се наоѓаат мноштво продавници, ресторани и пекари, неопходни за време на летниот пресој. Лоцирана покрај улицата која од железничката станица води до неколкуте големи супер маркети, за гости