logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Дома >> Црна Гора >> Чањ

ПОНУДИ Црна Гора - Чањ - Резултати од пребарувањето

Aparthotel LARA

Aparthotel LARA

Локација: Aпартхотелот се наоѓа мирниот дел на Чањ на 80 метри од плажата "Бисерна Обала". Општи информации: Хотелот поседува 1/2, 1/3, 1/4 студиа, лифт, рецепција, ресторан, изнајмување чадори и лежалки на рецепција, бесплатен паркинг, детско игралиште. Неколку пати неделно има организирани детски театарски претстави. Сместување: Собит
Aparthotel SOLARIS

Aparthotel SOLARIS

Локација: Студио-апартманите се наоѓаат во мирниот ден на Чањ, на 400 метри од плажата и на 200 метри од ресторанот "Лара". Општи информации: Модерно опремени 1/2, 1/3, 1/4 студиа, лифт, рецепција, изнајмување чадори и лежалки на рецепција, бесплатен паркинг, летна градина со детско игралиште. Неколку пати неделно има организирани детски театарски
Lara lux

Lara lux

Локација: Студио-апартмани Лара Лукс се наоѓа во мирниот дел на Чањ на 80 метри од плажата, спроти апартхотелот Лара. Општи информации: Хотелот поседува 1/2, 1/3, 1/4 студиа, рецепција, ресторан, отворен базен со чадори и лежалки кои за гостите се бесплатни, летна градина со игралиште за деца, бесплатен паркинг во гаражите на о