logo

тел: 02 6091-885 моб: 072/304-412

емаил: travel@solvex.net


Дома >> Турција >> Анталија

ПОНУДИ Турција - Анталија - Резултати од пребарувањето

Alarcha Hotel & Resort

Alarcha Hotel & Resort

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Кизилот, на 100 км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупно 388 соби во една главна зграда. Еко соби (31 м², една спална соба со дупли кревет и софа, купатило, соби само со поглед на копно,2+1 лица). Стандардни соби (31 м², спална со дупли кревет и единечен кревет, купатило, макс. 2+1 лице). Сен
Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Белек на 50 км од Анталија и 42 км од аеродромот. Сместување:Вкупно 515 соби. Стандардни соби во главна зграда (24 м², една спална соба со француски кревет или два единечни кревети + софа, едно купатило, макс.2 + 1 лице). Стандардни соби - зграда во градината (24 м², една спална соба со француски кре
Grand Ring Hotel

Grand Ring Hotel

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Белдиби, на 40км од аеродромот во Анталија и 10 км од Кемер. Сместување:Вкупно 326 соби. Стандардни соби (28 м²; 2+1 лице, ако има 2+2 деца, тогаш собата ќе биде со кревети на спрат). Големи соби (38 м², спална соба, купатило, макс. 2+2лица). Анекс стандард соби (18 м², една спална, купатило, м
Kaya Belek

Kaya Belek

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Белек, 29 км од аеродромот во Анталија и 36 км од центарот на Анталија. Сместување:Вкупно 506 соби. Стандардни соби (20-30 м², една спална и купатило, макс.2+2 лица). Апартмани (50 м², една дневна соба и една спална одвоени со врата, купатило, макс.3+1 дете). Соби за лица со попреченост. Сите соби
Kirman Arycanda De Luxe

Kirman Arycanda De Luxe

Положба:Хотелот е се наоѓа во областа Карабурун, 27 км од Сиде, 33км од Аланија и 100 км. од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупно 360 соби во четирикатница. Стандардни Соби: (29м², 1 спална соба со француски кревет + 1 единечен кревет, 1 купатило, макс 3+1 лица).Фамилијарни Соби: (39m², 2 спални со врата измеѓу, 1 купатило, макс 4+
Paloma Finesse Side

Paloma Finesse Side

Положба:Хотелот се наоѓа во Титрејенгул на 6км од Сиде и 75км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупно 299 соби. Студио соби (42м², една спална со дневен престој и со две софи, едно купатило, макс.2+1 дете). Студио соби со директен пристап на базен (42м², една спална соба со дневен престој со две софи, едно купатило, директен прист
Siam Elegance

Siam Elegance

Положбa:Хотелот се наоѓа во Богазкент на 40 км од аеродромот во Анталија и 50 км од центарот на градот. Сместување:Вкупно 515 соби во три згради. Стандардни соби (27 м², една спална со француски кревет + софа, или два единчени кревета и една софа, едно купатило, макс. 3 лица). Економски соби (27 м², една спална со француски кревет + ед
Terrace Beach Resort

Terrace Beach Resort

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Кумкој на 4 км од Сиде и 65 км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупно 270 соби во една главна зграда. Стандардни соби (24 м², една спална соба со дупли кревет + софа, купатило, макс. 2+1 лице). Економски соби (20-24 м², лоцирани помеѓу катови и достапни само со скали, поглед кон копно, макс. 2+